Jobba hos oss

Adium är ett medelstort vårdföretag med ca 300 medarbetare anställda i företagets sex verksamheter runt om i landet. Vi driver idag verksamhet i Ängelholm, Varberg och Vansbro.

Vi har ständigt ett behov av duktiga och engagerade medarbetare. Har du ett genuint intresse av att arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och där du ges möjlighet att bidra till företagets utveckling och höga kvalitetskrav ska du kontakta oss!

Inom Adium arbetar bland andra undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, kock, ekonomibiträden, administratörer/samordnare och verksamhetschefer.

Gemensamt för alla anställda, oavsett profession, är att vi följer och lever upp till vår värdegrund L E V A som står för Lyhördhet, Engagemang, Vilja och Ansvar. Vår värdegrund handlar inte bara om hur vi bemöter kund utan även hur vi bemöter varandra på arbetsplatsen. Allt arbete som utförs och sker dagligen präglas av just vår värdegrund.

För oss är det självklart att du som söker dig till oss tycker om att arbeta med de målgrupper vi vänder oss till. Vi arbetar för att göra skillnad, varje dag.

Hur du söker jobb hos oss

Det finns alltid plats för nya medarbetare med genuint intresse för kund inom vård, omsorg och personlig assistans!

Vi ser att du har lägst en undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Inom hemtjänsten kräver vi att du har giltigt körkort.

Har vi inga utannonserade tjänster för tillfället så skriv några rader om dig själv i ett personligt brev samt bifoga CV, och skicka till oss. Välkommen med din intresseanmälan!

Utannonserade jobb

Sök via Förenade Cares hemsida (följ länken)

Intresseanmälan