Personlig assistans

Söker du en seriös och pålitlig utförare av personlig assistans? Du som har blivit beviljad personlig assistans av kommunen eller Försäkringskassan är välkommen att välja oss som din utförare.

Adium har sedan 2012 tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans. Vi har kunskap och erfarenhet av verksamhetsområdet vilket borgar för en trygg och säker assistans.

Vi finns i Varberg och Ängelholm med syfte att underlätta vardagen för barn, ungdomar och vuxna som är i behov av personlig assistans. Tillsammans med dig, och utifrån vår värdegrund L E VA som står för Lyhördhet, Engagemang, Vilja och Ansvar skräddarsyr vi din assistans så att tillvaron blir så enkel som möjligt. Vi hjälper dig med sociala aktiviteter utefter dina önskemål och skapar glädje och trygghet i vardagen. Vi arbetar för att göra skillnad, varje dag.

Är du intresserad av att bli vår kund?

Kontakta oss för ett personligt första möte. Vi träffar dig där du känner dig trygg; antingen det är på hemmaplan, på företagets kontor eller vald neutral plats. Du berättar för oss om vem du är, vilka behov du har och vilka förväntningar du har på oss som utförare. Vi berättar om företaget, våra arbetssätt, vilka möjligheter vi har att tillgodose de behov du har och om vi kan infria förväntningarna. Vi har tystnadsplikt.

Referenser

Kontakta oss om du vill veta mera om hur vi fungerar som assistansbolag och vi förmedlar kontaktuppgifter till referenspersoner.