Boende

Möjligheternas boende

Adium driver fyra boenden i Sverige varav tre är lokaliserade till Ängelholm och ett boende i Vansbro.

Gemensamt för samtliga boende är att du hyr din lägenhet och får tillgång till gemensamhetsutrymmen som matsal, allrum, altan och trädgård. Verksamhetens medarbetare finns tillgängliga dygnet runt för dig och de arbetar för att sprida en positiv och glad stämning, skapa trygghet och ge dig vår helhjärtade uppmärksamhet i vården och omsorgen som bedrivs. Vi som arbetar på våra boende tycker om vårt jobb. Vår värdegrund L E V A som står för Lyhördhet, Engagemang, Vilja och Ansvar genomsyrar allt vårt arbete där du som kund alltid sätt i första rum.

Vi lägger stor vikt vid första mötet. Initialt träffar du tjänstgörande sjuksköterska som upprättar din vårdplan men även verksamhetschefen som hälsar dig välkommen. Ett välkomstsamtal hålls i samband med inflyttningen till oss.

Du bestämmer själv hur din dag ska se ut, hur vården och omsorgen ska utformas, vilka aktiviteter du vill delta i och vilka som får komma på besök. Tillsammans med din kontaktman upprättas en genomförandeplan där alla överenskommelser dokumenteras. Vi lyssnar till vad du vill och försöker tillmötesgå dina behov, förväntningar och önskemål inom ramen för ditt biståndsbeslut. Vi är måna om att du med stöd av oss ska få fortsätta vara den du är och leva det liv som du tidigare har gjort.

Dina närstående är alltid välkomna till våra boende.